Nye mødelokaler

To nye mødelokaler

Hejsa, endelig skete det, vi fik langt om længe to nye mødelokaler, og det har været noget vi har manglet i meget lang tid, hvis du spørger mig, for de gamle vi havde var godt nok ikke nogle man kunne være stolte af, og det er også derfor jeg ikke helt har kunne forstå hvorfor det har skulle tage så lang tid at få to nye mødelokaler, fordi i mit univers er det meget vigtig for et møde, og omgivelserne til et møde er meget med til at danne indtryk, derfor kan jeg ikke forstå det har taget så lang tid.

De nye mødelokaler vi har fået, har godt nok også fået mig til at slå øjne op, for hold da helt op nogle flotte lokaler, de er bare så dejlig lyse og rummelige, det er så dejligt at når man kommer ind i dem, så føler man sig nærmest helt hjemme, og det er noget jeg ved er en god tin, fordi dem man skal have til mødet vil føle det samme, og være meget mere afslappet omkring det, og det er efter min mening en meget god ting, for så er det oftest nemmere at kommunikere med hinanden.
Jeg er bare så glad for at der er endelig er sket noget på den front, det andet var også ved at være meget pinligt, og det er det heldigvis ikke mere. Mødelokaler